Perzische tapijten Taxatie

Bij tapijt-expert.nl doen wij Perzische tapijten taxatie geheel gratis. Bij ons kunt u gemakkelijk een professionele taxatie van uw tapijt, hang– of vloerkleed aanvragen. Een globale taxatie op afstand is helemaal kosteloos en u krijgt binnen een dag een duidelijke antwoord.

Wilt u snel weten wat uw Perzisch tapijt waard is?

Stuur dan een appje naar 0618699503 of klik op de hieronder  WhatsApp logo om direct naar app te gaan om foto’s te sturen.

Perzische tapijten taxatie via whatsapp

U kunt ook een mail sturen naar info@tapijt-expert.nl met daarin:

  • Een aantal foto’s van de tapijten (ver af of achterkant van een tapijt is ook voldoende).
  • De afmetingen van de tapijten

U ontvangt vervolgens gratis een vrijblijvende en indicatieve taxatiewaarde.

Wij maken o.a. gebruik van onderstaande market Piramide bij de Perzische tapijten taxatie. Aan de hand van vakmanschap, kwaliteit van materialen, leeftijd en conditie worden de tapijten in 6 niveaus gesorteerd. De leeftijd en conditie van een tapijt speelt de belangrijkste rol.

Perzische tapijten taxatie piramide

Zoals het te zien is in deze piramide, hoge kwaliteit tapijten zijn zeer zeldzaam en daartegen is de markt vol met reproductie tapijten.

Onze expert kijkt iedere tapijt met oog voor detail. Hij weet precies welke weeftechniek is gebruikt bij het maken van een tapijt. Hij kan ook herkennen welke materialen is er gebruikt in een Perzisch tapijt. Door vele jaren ervaring kan hij precies zien in welke periode een tapijt gemaakt is. Dat komt allemaal samen in de prijs dat hij geeft voor elk tapijt.

De Perzische tapijten taxatie bij ons is gebaseerd op de huidige markt en zonder enige verplichting.

Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden. Neem direct contact met ons op. Wij doen al meer dan 20 jaar Perzische tapijten taxatie.

U kunt ook het onderstand contactformulier gebruiken om u bericht en foto’s naar ons toe te sturen.