Perzisch tapijt verkopen Den Haag

Een Perzisch tapijt verkopen kan lastig zijn in een stad als Den Haag. Want wie van de 544.000 inwoners wilt uw tapijt hebben en wat moet u ervoor vragen? In het binnenhof heeft zeker elk parlementslid er al een liggen op de vloer van zijn werkkamer! Op zoek naar een eerlijke en betrouwbare koper en daarnaast benieuwd wat u daadwerkelijk in uw handen hebt?

Perzisch tapijt verkopen Den Haag
Perzisch tapijt verkopen Den Haag. echte expert.

Tapijt-expert.nl biedt zichzelf vrijblijvend aan om het Perzisch tapijt te kopen in Den Haag. Ook kunnen we u vertellen wat u daadwerkelijk in bezig hebt! Via een eenvoudige belletje of email kijken wij naar wat voor soort tapijt u heeft. Is het echt of nep, machinaal of handgemaakt, hoe oud is en wat is de conditie van uw tapijt? Dit zegt namelijk veel over de waarde van het tapijt. wilt u meer informatie dan komen wij graag bij u langs om er samen naar te kijken en kunnen wij u veel meer details geven. Zoals de knooptechniek, de stijl, oorsprong, leeftijd en actuele waarde.

Dit is allemaal reuze interessant om te weten, want wie weet hebt u iets heel erg waardevols in uw bezit! Maar het kan ook voorkomen dat het op het eerste gezicht een waardevol tapijt lijkt, bij nader inzicht blijkt het echter om een nep Perzisch tapijt te gaan. Hij is bijvoorbeeld in een ander land gemaakt of niet van natuurlijke materialen. Ook kan het zijn dat het tapijt wel echt is maar dat er slijtage plekken te vinden zijn. Dit heeft als gevolg dat de tapijten sterk in waarde dalen. Meestal zijn vlekken en stof wel te verwijderen, maar soms is de slijtage niet te verwijderen. Dit is een teleur stelling voor u en ons!

Na dat het is vastgesteld of het om een echt Perzisch tapijt gaat en deze in goede staat verkeerd geven wij u een indicatiewaarde en bieden onszelf aan als koper. Het voordeel van ons als koper is dat u zeker weet dat uw tapijt in veilige handen belandt en u een eerlijke prijs krijgt voor uw tapijt! En: hoe fijn is het om niet naar een koper op zoek te hoeft tussen die 544.000 duizend mensen in Den Haag.

Maar aan wie verkoop ik mijn Perzische tapijt dan, vraagt u zich af? Wij stellen u graag voor aan Navid : al 20 jaar dé expert in de tapijtenbranche. Opgegroeid in Tehran de hoofdstad van Iran, ook wel het voormalige Perzië, leerde hij al veel over de schoonheid van Perzisch tapijten. Hij herkent daarnaast alle soorten tapijten: Iraans, Chinees, Turks of Nederlands. Aan de hand van de weef- of knooptechniek kan hij ze onderscheiden. Deze kennis wil hij ook u meegeven. Want een tapijt zegt meer dan het op het eerste ogenblik doet!

Perzisch tapijt verkopen in regio Den Haag? Graag even verder kennis maken? Voor meer informatie raden wij u aan contact met ons op te nemen. Dit kan via een belletje of foto’s te sturen via whatsapp naar: 06 18699503 of een email te sturen naar: info@tapijt-expert.nl.