Perzische tapijten verkopen Antwerpen

Perzische tapijten verkopen in Antwerpen? Een van de diensten die wij aanbieden is het taxeren van uw Perzische tapijten, maar ook andere producten. Daarbij kunt u denken aan vloerkleden en nog vele andere soorten kleden. Het voordeel is dat wij altijd een gegronde waarde kunnen inschatten van uw Perzische tapijt. De reden hiervoor is dat wij al meer dan 20 jaar ervaring hebben in de branche, en dat is natuurlijk een flink lange periode. Een voordeel is dat u bij ons ook een globale taxatie op afstand kunt aanvragen via Whatsapp. Dit is natuurlijk hartstikke makkelijk, want dan hoeft u niet met uw tapijt te reizen en bent u snel op de hoogte van de waarde van het tapijt. Een ander voordeel is dat wij dit volledig kosteloos voor u kunnen regelen en dat is ook niet mis.

Perzisch tapijt verkopen Antwerpen
Uw Perzisch tapijt verkopen in Antwerpen

Tapijt verkopen Antwerpen: inkopen

Hierboven hebben we al even besproken dat wij tapijten en andere kleden voor u kunnen taxeren. Maar een ander punt is dat wij ook graag tapijten inkopen. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u een Perzisch tapijt wil verkopen. Misschien heeft u hem van iemand gekregen, maar past deze niet bij het interieur van uw kamer. In dat geval begrijpen wij heel goed dat u daar een goed bedrag voor wil hebben. Maar misschien wilt u ook een nieuw tapijt aanschaffen en uw oude tapijt verkopen. In dat geval kopen wij ook graag uw tapijt in en kunt bij ons ook nog eens een nieuw Perzisch tapijt aanschaffen.

De voordelen van Perzische tapijten verkopen Antwerpen

– De juiste prijs

Wij onderschatten onze aanbieders niet en komen dus met eerlijke prijzen. We weten snel de waarde van uw tapijt vast te stellen. Dit is volledig vrijblijvend. Nadat u op de hoogte bent gesteld van de waarde van uw tapijt, kunt u deze aan ons verkopen, maar u kunt er ook voor kiezen om deze te houden. Deze keuze is volledig aan u, maar we bieden u in ieder geval altijd een eerlijke prijs.

– Uw tapijt wordt hergebruikt

Veel mensen hebben bijvoorbeeld ooit eens een Perzisch tapijt aangeschaft. Vervolgens hebben ze een interieurwijziging doorgevoerd en kan het zijn dat een Perzisch tapijt op zolder belandt. Niet alleen is dit hartstikke zonde voor uw portemonnee, want u kunt er een leuk bedrag voor krijgen. Maar het zorgt er ook nog eens voor dat uw Perzische tapijt hergebruikt kan worden door iemand die er wel heel blij mee is!

– Snel uw geld

Een ander voordeel is dat u gelijk uw geld krijgt als u besluit uw tapijt aan ons te verkopen. U heeft aan de ene kant de mogelijkheid om contant uitbetaald te worden, maar wij kunnen het geld ook op uw bankrekening overschrijven. Die keuze ligt volledig bij u.

Aarzel niet en neem contact op

Heeft u dus een Perzisch tapijt die u graag wilt verkopen? Aarzel niet en neem contact met ons op. We kunnen uw tapijt ook al op afstand taxeren. Hoe meer informatie u over het tapijt geeft, hoe beter wij de prijs kunnen vaststellen!