Tapijt verkoop Limburg

Heeft u in uw woonkamer een prachtig Perzisch tapijt liggen, maar wilt u daar graag van af? Of heeft u deze op zolder liggen en doet u er niets mee, maar gunt u iemand anders dit prachtige tapijt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.  Wij kopen namelijk verschillende Perzische tapijten in tegen een eerlijke prijs. In dit artikel bespreken we de voordelen van een tapijt verkoop Limburg.

Tapijt inkoop Limburg. Door tapijt-expert.nl
Tapijt inkoop Limburg. Door tapijt-expert.nl

Perzische tapijten inkoop Limburg: een eerlijke prijs

Voordat u uw tapijt aan ons gaat verkopen, zullen we altijd eerst een taxatie uitvoeren. Bij deze taxatie maken we gebruik van een eerlijk model, zodat u zeker weet dat u een eerlijke prijs krijgt voor uw Perzische tapijt. Dit is overigens geheel vrijblijvend. Bent u het niet eens met de taxatieprijs? Dat is geen enkel probleem, dan weet u hoeveel het waard is en kunt u doen met het tapijt wat u wilt. Wilt u hem wel aan ons verkopen? Dan is dat ook goed voor uw portemonnee, want met dat geld kunt u dan andere producten kopen om uw interieur leuker te maken.

Tapijt verkoop Limburg: gelijk uw geld

Een ander voordeel van tapijt verkoop in Limburg, is dat u gelijk uw geld krijgt. Het is dus een zeer handige transactie, waardoor u tijd en onnodige energie gaat besparen. Verkoopt u bijvoorbeeld een Perzisch tapijt op een online marktplaats, dan gaat dit een stuk moeizamer en minder effectief. Daarnaast kunt u ook nog eens kiezen hoe u graag uitbetaald wilt worden. U kunt kiezen om contant uitbetaald te worden, maar wij kunnen het ook storten op uw rekening. U heeft in ieder geval direct uw geld.

Van afstand taxeren

Een ander voordeel dat is dat wij uw Perzische tapijt van afstand kunnen taxeren. Hiervoor maken we gebruik van Whatsapp. U kunt zeer eenvoudig foto’s sturen en aanvullende informatie over het Perzische kleed geven. Hoe duidelijker de foto’s en hoe beter de informatie, hoe beter wij kunnen taxeren wat de waarde van uw tapijt is en voor wat voor bedrag u hem kunt verkopen. U kunt er overigens ook voor kiezen om het Perzische tapijt fysiek te laten taxeren. Die keuze ligt volledig bij u.

Welke Perzische tapijten kopen wij in?

We kopen niet alle Perzische tapijten in. Er zijn een aantal voorwaarden waar een Perzisch tapijt aan moet voldoen. Allereerst moet het Perzische tapijt zeldzaam zijn. Dat is voor ons een belangrijke eis, aangezien we alleen unieke Perzische tapijten willen inkopen waarvan er nog niet veel op de markt zijn. Een ander punt is dat we enkel handgemaakte Perzische tapijten inkopen. Ook prefereren wij Perzische tapijten waar zo min mogelijk beschadiging mee gemoeid gaat. In de regel geldt ook: hoe minder beschadigingen, hoe hoger de waarde.

Neem contact op

Het voordeel is dat wij al meer dan 20 jaar actief zijn en dus veel ervaring hebben met het taxeren van Perzische tapijten. Voor andere vragen kunt u natuurlijk altijd contact opnemen. We helpen u graag verder.

Bekijk onze youtube kanaal.