Tapijt verkopen België:

Heeft u een Perzisch tapijt thuis? En wilt u deze verkopen tegen een eerlijke prijs bij een erkende inkoper? In dat geval bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen tapijten in van allerlei verschillende plaatsen in zowel Nederland, maar ook Tapijt inkoop België.  In dit artikel gaan we in op Perzische tapijten inkoop België, zodat u vervolgens kunt besluiten of wij de geschikte verkoopplaats voor u zijn.

Tapijt verkopen België. Door echte expert
Tapijt verkopen België. Door echte expert

Een eerlijke taxatiewaarde

Een belangrijk punt is dat wij altijd een eerlijke taxatiewaarde hanteren als het gaat om de tapijtinkoop. Wij begrijpen namelijk maar al te goed dat u daar een eerlijke prijs voor wilt hebben.  Bij ons kunt u vrijblijvend uw tapijt laten taxeren. Niet alleen fysiek, maar ook op afstand via Whatsapp. Als u duidelijke foto’s maakt,kunnen wij een goede inschatting van de waarde van uw tapijt maken. Dit doen we overigens volledig kosteloos, dus u zit nergens aan vat. Wij taxeren de waarde van uw tapijt vrijblijvend. Bent u het met de prijs eens, dan kunt u het tapijt aan ons verkopen. Bent u het niet met de prijs eens, dan weet u in ieder geval wat het tapijt ongeveer waard is. Dus het is voor u altijd een win-win situatie.

Directe betaling

Een ander voordeel is dat wij direct betalen als u besluit uw tapijt aan ons te verkopen. Daarbij bieden we ook nog eens verschillende mogelijkheden. Wilt u graag dat u in contanten wordt uitbetaald? Dan regelen we dat voor u, maar we kunnen het geld ook op uw rekening storten. Die keuze ligt volledig bij u.

Wanneer kopen wij uw tapijt in: tapijt inkoop België

Voordat u uw tapijten bij ons laat taxeren, is het allereerst handig om bewust te zijn van onze criteria als het gaat om Perzische tapijten inkoop België. Daarvoor hanteren wij namelijk de  volgende criteria.

– Zeldzaam

We prefereren unieke en zeldzame Perzische tapijten. Tapijten die echt uniek zijn en iets toevoegen aan het interieur van onze klanten. Zodat ze er echt tevreden mee kunnen zijn. Maar u weet wellicht niet wanneer uw tapijt zeldzaam is, of wanneer dat niet het geval is. Omwille van die reden kunt u ervoor kiezen om uw tapijt door ons te laten taxeren en dan kunnen wij dit snel voor u vaststellen.

– Met de hand geknoopt

Een andere eis is dat wij enkel Perzische tapijten inkopen die met de hand zijn geknoopt en dus niet vervaardigd zijn door een machine. U kunt zelfstandig een Perzisch tapijt herkennen hier leest u meer erover. Ook dat is een belangrijke eis als het gaat om de inkoop van Perzische tapijten.

– Zo min mogelijke beschadigingen

Hoe minder beschadigingen er op uw tapijt te zien zijn, hoe meer waarde uw tapijt heeft. Heeft u beschadigingen op uw tapijt? Dan kunt u deze vermelden en evengoed door ons laten taxeren, zodat wij vervolgens weloverwogen kunnen nagaan of het voor ons de moeite waard is om dat tapijt in te kopen. 

Neem contact op: Perzische tapijten inkoop België

Wilt u dus uw tapijten door ons laten inkopen? Aarzel dan niet om contact op te nemen.